nedelja, 29. november 2020

MEDGENERACIJSKA NESKLADJA

 

Že z lestvico, ki jo uporabljamo: mladi, aktivna leta, starostniki, smo se podredili satanizmu in deljenju na kategorije, ki slehernega človeka postavi na lestvico. Ta je pokazatelj, v katero strukturo človek spada, koliko je uporaben oziroma koliko naj družba vlaga vanj ter koliko je še uporaben za obstoječo družbo in sistem. S tem je jasno, da smo v suženjskem razmerju.

Vse je podrejeno srednji populaciji ljudi, ki je najbolj satanistična ob tem, da dokazuje, koliko je kdo uspešen in kaj mora narediti, da doseže status bogastva in izobilja, ki pa je samo pogled posameznika na lastno življenje in bivanje, ki nima nič z življenjem, prej z egoizmom, dokazovanjem svojega pokvarjenega pogleda na življenje in svet.

Ko ljudje srednjega razreda dopolnijo starost, jih sistem izolira in postanejo nepotrebna bitja, ki ne služijo namenu ideologije in pohlepa. Večina jih nadaljuje s prejšnjim sistemom življenja, kot da bodo živeli večno, kar pa je utopija.

Je mogoče vzpostaviti sinergijo med vsemi generacijami, da bi starejši  (upokojenci) postali celota v skupnosti tudi, ko postanejo breme (odpadek) družbe?

Je način, ki bi to medgeneracijsko neusklajenost odpravil in starejše ljudi harmoniziral z ostalimi generacijami.

 

Avtor: Stanislav Valentinčič Kekec.



Ni komentarjev:

Objavite komentar